+31(6)10299351 | +385(91)6222815 info@tomorealestate.nl

Tom Delic in het kort

Welkom en wat leuk dat u mijn website bezoekt.

Het is mijn missie om de toegankelijkheid te vergroten voor iedereen die vastgoed in Kroatië wil aanschaffen. U krijgt een kwalitatief aanbod van onroerend goed en een sluitende service. Dat maakt een soepele overdracht mogelijk.

Of het nou gaat om een investering, een vakantiewoning, of uw eigen stuk agrarische grond met olijfbomen waar u het land bewerkt: Het is mijn passie om u met enthousiasme te begeleiden in het aankoopproces.

“I do what I’m excited about”

Tom Delic, oprichter van Tomo Real Estate: Als Rotterdammer met Kroatisch-Bosnische ouders, kom ik mijn hele leven al elk jaar in Kroatië. Ik laat u graag ontdekken wat het land te bieden heeft. De ongerepte natuur, de gastronomie, de prachtige kustlijn … En dat al op 1350 km afstand – nog dichterbij dan Barcelona. Er is niet voor niets een groeiende stroom toeristen die een vakantiewoning wil huren. Nederlandse investeerders laten die kans echter massaal liggen.

Voor mijn achttiende verjaardag kreeg ik het boek Rijke pa, arme pa. Dat wekte mijn interesse voor het investeerdersvak. Hoe kun je je slim financieel ontwikkelen? Iets opbouwen dat geld genereert? Ik studeerde Bedrijfskunde aan de Inter College Business School in Amsterdam. Daarna ging ik de financiële dienstverlening in. Bij de ABN AMRO bank werkte ik op de afdelingen private banking, finance (Amsterdam en Singapore), corporate lending en bijzonder beheer. Ik deed veel kennis op over bedrijven en investeringen, maar ik volgde nog niet mijn droom. Ik miste de mensen achter de cijfers, de praktijk, het ondernemen.

Met TOMO doe ik waar in enthousiast over ben: ik deel mijn liefde voor Kroatië met u, laat u zien welke kansen het landt biedt én ik help u een waardevolle investering te doen. Om u goed te adviseren verdiep ik me in uw wensen. Wilt u zo veel mogelijk economisch profijt? Of liever zelf optimaal mediterraan genieten? TOMO biedt u kwalitatief onroerend goed, intensieve begeleiding en ‘Hollandse’ directheid. Lees meer over onze makelaarsdiensten of bekijk het actuele aanbod van huizen in Kroatië.

Tot slot, ik heb er alle vertrouwen in dat Tomo Real Estate een consistente partner zal zijn voor andere ondernemers, investeerders en families die op zoek zijn naar vastgoed in Kroatië.

 

Z

Kwaliteit

Z

Nederlandse service: Direct, snel en transparant

Z

Bereikbaar

Tomo Real Estate

TOMO richt zich op kwalitatief vastgoed aan de Kroatische kust. Wij willen graag het beste bieden van Kroatië op het gebied van vastgoed. Vastgoed dat waarde voor u toevoegt en waar u geen omkijken naar heeft omdat u weet dat het een kwalitatieve aankoop is. Wij staan u bij van bezichtiging tot overdracht. 

Wat betekent kwalitatief?

Kwalitatief gebouwd vastgoed op een strategische locatie dat aantrekkelijk is voor eigen gebruik, verhuur, exploitatie en (door)verkoop. Het vastgoed is altijd gecontroleerd op volledigheid van documentatie.

Hoe borgen wij de kwaliteit?

  • Wij inspecteren de woning alvorens we het selecteren
  • Wij hebben direct contact met de verkoper
  • Complete documentatie is een vereiste
  • Wij streven ernaar om zoveel mogelijk relevante marktinformatie te verschaffen
  • Een top locatie en bouwkwaliteit zijn belangrijke criteria voor onze vastgoedselectie

Wat is de doelstelling van TOMO?

TOMO wil Kroatië op de kaart zetten en toegankelijkheid creëren voor investeerders op de Kroatische vastgoedmarkt. 

Wat kunt u verwachten van TOMO?

Het is in ons belang dat u met een fijn gevoel investeert. Daarmee zetten wij onszelf én Kroatië beter op de kaart. U kunt verwachten dat wij een betrouwbare en transparante partner zijn, die altijd bereikbaar is per telefoon en mail. 

Om het bovenstaande te bewerkstelligen werken wij samen met een Notaris- en Advocatenkantoor met meer dan 15 jaar ervaring. Daarnaast stellen wij u op de hoogte van de marktomgeving, controleren wij vooraf de volledigheid van documentatie, en bieden we u een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod. Zo krijgt u meer een gevoel bij waarin u investeert en kunt u zelf de overweging maken wat het beste bij u past.

Service, die verder gaat verder dan simpelweg huizen verkopen.

Onze visie

Wij willen het centrale punt zijn voor zowel recreatieve- als commerciële vastgoedinvesteringen in Kroatië. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekent dat wij een consistente partner zijn die volledige service biedt.

Onze lange termijn ambities zijn het oprichten van een investeringsfonds voor de bouw van duurzaam vastgoed in Kroatië. Duurzame bouw is niet alleen lucratief vanuit milieuoogpunt, maar ook vanuit financieel oogpunt. Wij baseren onze overtuiging op de volgende ontwikkelingen:

  • Rust en ruimte zijn steeds waardevollere eigenschappen
  • Maatschappij in toenemende mate bewust van klimaatgevolgen
  • Hoge bezettingsgraad woningen in Kroatië; voldoende mogelijkheden vastgoedontwikkeling
  • Land met één van de zonnigste kusten van Europa

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat (Nederlandse) investeerders een grote rol kunnen spelen in de Kroatische vastgoedmarkt.
Wij constateren een gebrek aan transparantie van de Kroatische vastgoedmarkt en informatievoorziening.

Het is onze missie om de Kroatische vastgoedmarkt toegankelijk te maken voor investeerders. Dit willen wij realiseren door de markt in kaart te brengen en kwalitatief* vastgoed te garanderen. Door een betrouwbare brug te slaan creëren wij nieuwe kansen voor investeerders.

 

Onze kernwaarden

TOMO heeft betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel.

Second Home Beurs oktober 2020

Wij staan op de Second Home Beurs van 2 t/m 4 oktober. Kom gerust langs en laat u inspireren door het overweldigende aanbod in ruim 30 landen.
Klik op de onderstaande link om u in te schrijven, ontvang gratis toegangsbewijzen, en vergeet niet langs te komen bij onze stand.
Wij zien u graag terug op de beurs. U vindt TOMO op beursstand 304. 

Contact to Listing Owner

Captcha Code