+31(6)10299351 | +385(91)6222815 info@tomorealestate.nl

Tom Delic

“I do what I’m excited about”

Ontmoet Tom Delic, oprichter van Tomo Real Estate.

Ik ben geboren in Rotterdam en zoon van Kroatisch-Bosnische ouders. Op achttien jarige leeftijd kreeg ik een interessant boek voor mijn verjaardag. Het boek las ik binnen no-time uit. Het wekte mijn interesse voor het investeerdersvak. Ik besloot mij te verdiepen in de financiële dienstverlening en koos voor de opleiding bedrijfskunde aan de Inter College Business School in Amsterdam. Enkele jaren later werd ik aangenomen bij de ABN AMRO bank. Daar heb ik vanaf 2016 gewerkt op respectievelijk de afdelingen Private Banking, Finance (Amsterdam en Singapore), Corporate Lending, en Bijzonder Beheer.  

Wat ik in deze jaren heb geleerd, is dat je je gevoel moet durven te volgen. In 2019 startte ik daarom met Tomo Real Estate (hierna: TOMO). TOMO richt zich op kwalitatieve vastgoedinvesteringen aan de Kroatische kust. 

Kroatië is een land dat meer marketing verdient. Als we kijken vanuit investeringsoogpunt, is het verdienmodel in Kroatië seizoensgebonden. Van april-september huurt 50% van alle toeristen in Kroatië een villa of appartement voor hun verblijf. Het toeristenaantal groeit al sinds 2000. Dit is een belangrijk gegeven: Toename van toerisme geeft aan dat er vraag is. Aan de andere kant zien we een hoge bezettingsgraad van woningen: Er is weinig overschot aan huizen. 

Maar ook voor eigen gebruik zijn er veel positieve eigenschappen: Denk bijvoorbeeld aan de rijke gastronomie, de schone kiezelstranden en de ongerepte natuur. Het is genieten van het pure, op bereikbare afstand. 

Ik ben echt trots om met TOMO het investeren in Kroatië toegankelijk te maken. Voor u betekent dat:

 • Kwalitatief vastgoed
 • Nederlandse service 
 • Bereikbaar, antwoord op al uw vragen


Ik heb er alle vertrouwen in dat Tomo Real Estate een consistente partner zal zijn voor andere ondernemers, investeerders en families die op zoek zijn naar vastgoed in Kroatië.

Z

Kwaliteit

Z

Nederlandse service: Direct, snel en transparant

Z

Bereikbaar

Tomo Real Estate

TOMO richt zich op kwalitatief vastgoed aan de Kroatische kust. Wij willen graag het beste bieden van Kroatië op het gebied van vastgoed. Vastgoed dat waarde voor u toevoegt en waar u geen omkijken naar heeft omdat u weet dat het een kwalitatieve aankoop is. Wij staan u bij van bezichtiging tot overdracht. 

Wat betekent kwalitatief?

Kwalitatief gebouwd vastgoed op een strategische locatie dat aantrekkelijk is voor eigen gebruik, verhuur, exploitatie en (door)verkoop. Het vastgoed is altijd gecontroleerd op volledigheid van documentatie.

Hoe borgen wij de kwaliteit?

 • Wij inspecteren de woning alvorens we het selecteren
 • Wij hebben direct contact met de verkoper
 • Complete documentatie is een vereiste
 • Wij streven ernaar om zoveel mogelijk relevante marktinformatie te verschaffen
 • Een top locatie en bouwkwaliteit zijn belangrijke criteria voor onze vastgoedselectie

Wat is de doelstelling van TOMO?

TOMO wil Kroatië op de kaart zetten en toegankelijkheid creëren voor investeerders op de Kroatische vastgoedmarkt. 

Wat kunt u verwachten van TOMO?

Het is in ons belang dat u met een fijn gevoel investeert. Daarmee zetten wij onszelf én Kroatië beter op de kaart. U kunt verwachten dat wij een betrouwbare en transparante partner zijn, die altijd bereikbaar is per telefoon en mail. 

Om het bovenstaande te bewerkstelligen werken wij samen met een Notaris- en Advocatenkantoor met meer dan 15 jaar ervaring. Daarnaast stellen wij u op de hoogte van de marktomgeving, controleren wij vooraf de volledigheid van documentatie, en bieden we u een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod. Zo krijgt u meer een gevoel bij waarin u investeert en kunt u zelf de overweging maken wat het beste bij u past.

Service, die verder gaat verder dan simpelweg huizen verkopen.

Onze visie

Wij willen het centrale punt zijn voor zowel recreatieve- als commerciële vastgoedinvesteringen in Kroatië. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekent dat wij een consistente partner zijn die volledige service biedt.

Onze lange termijn ambities zijn het oprichten van een investeringsfonds voor de bouw van duurzaam vastgoed in Kroatië. Duurzame bouw is niet alleen lucratief vanuit milieuoogpunt, maar ook vanuit financieel oogpunt. Wij baseren onze overtuiging op de volgende ontwikkelingen:

 • Rust en ruimte zijn steeds waardevollere eigenschappen
 • Maatschappij in toenemende mate bewust van klimaatgevolgen
 • Hoge bezettingsgraad woningen in Kroatië; voldoende mogelijkheden vastgoedontwikkeling
 • Land met één van de zonnigste kusten van Europa

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat (Nederlandse) investeerders een grote rol kunnen spelen in de Kroatische vastgoedmarkt.
Wij constateren een gebrek aan transparantie van de Kroatische vastgoedmarkt en informatievoorziening.

Het is onze missie om de Kroatische vastgoedmarkt toegankelijk te maken voor investeerders. Dit willen wij realiseren door de markt in kaart te brengen en kwalitatief* vastgoed te garanderen. Door een betrouwbare brug te slaan creëren wij nieuwe kansen voor investeerders.

 

Onze kernwaarden

TOMO heeft betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel.

Second Home Beurs oktober 2020

Wij staan op de Second Home Beurs van 2 t/m 4 oktober. Kom gerust langs en laat u inspireren door het overweldigende aanbod in ruim 30 landen.
Klik op de onderstaande link om u in te schrijven, ontvang gratis toegangsbewijzen, en vergeet niet langs te komen bij onze stand.
Wij zien u graag terug op de beurs. U vindt TOMO op beursstand 304. 

Contact to Listing Owner

Captcha Code