+31(6)10299351 | +385(91)6222815 info@tomorealestate.nl

Over Kroatië

Zodra u naar buiten stapt, voelt u de vrijheid. U rijdt door een ongerept landschap naar de jachthaven. Daar verwelkomen de schone zeelucht, kristalhelder water en rondvliegende meeuwen u. U vaart de open zee op, naar één van de vele eilanden. Achter u tekenen de bergen zich af tegen een strakblauwe hemel. Aan het eind van de dag geniet u van een diner aan zee. Rust, ruimte en adembenemende uitzichten. Welkom in Kroatië.

Leest u liever over de economische cijfers van Kroatië? 

Nautisch toerisme

Als u een boot heeft of liefhebber bent van water bent u in Kroatië aan het goede adres. Helderblauw water en ruim 20 havens van ACI-marina waar u de beste faciliteiten worden geboden zoals douches, restaurants, geldautomaten en onderhoud voor uw boot. Klik op onderstaande knop om de Kroatische wateren te ontdekken!

Stranden

Ontspan op een van de vele stranden die Kroatië te bieden heeft. U hoeft het zand niet van u af te vegen of uw auto te stofzuigen na een strandbezoek. Geniet van de schone kiezelstranden.

Gastronomie

Kroatië kent een zeer rijke gastronomie. 

Lokale olijfolie en truffels in Istrië, kaas van het eiland Pag en  de “Pod Pekom” bereidingswijze van lams- of rundvlees en groenten. En dat alles van eigen land.

Rust en natuur

In drukke tijden zijn rust, ruimte en privacy een waardevol bezit. Kroatië is een land waar toerisme verspreid is over de langgerekte kust. Waar uw woning zich ook bevindt, de logistieke verbindingen in Kroatië zijn goed aanwezig zodat u binnen korte tijd weer in bewoond gebied bent.

De natuurwonderen van Kroatië

Kroatië heeft een aantal Unesco-beschermde natuurgebieden waar u uw ogen uit zult kijken. De bekendste zijn de Plitvice watervallen en de Krka-watervallen. 

Bezoek de officiële Kroatische toerisme pagina om Kroatië te ontdekken!

Contact to Listing Owner

Captcha Code